Начало Спорт Оборище загуби с 4:0 днешната контрола с Локомотив (Пловдив)

Оборище загуби с 4:0 днешната контрола с Локомотив (Пловдив)

СПОДЕЛИ

Локомотив (Пловдив) победи Оборище (Панагюрище) с 4:0 в последната си контрола преди началото на новия сезон. Срещата се игра днес, на стадион „Лаута“ в Пловдив.

Резултатът бе открит в 17-ата минута, когато Дани Кики овладя една топка по десния фланг и намери Веселин Марчев на точката за изпълнение на дузпи. Първият удар на нападателя бе спасен от вратаря Росен Андонов, но при добавката Марчев бе точен за 1:0.
Последва пас на Георги Нетов и удар на Карамфилов към вратата на Локо, за съжаление неточен.
В 34-та минута Димо Бакалов се озова сам срещу вратаря. Последва финт и от малък ъгъл нападателят прати топката в мрежата за 2:0.
Втората част на срещата започна с атака на Оборище и удар към вратата на домакините, но вратарят успя да избие топката.
В 68-ата минута Локо направи преднината си класическа. Голмайстор стана каращият проби Самер Хашед. Той получи извеждащ пас от Марк Бедиме и шутира. Ударът му бе блокиран, но след това чернокожият нападател догони топката и прати във вратата за 3:0.
Десет минути преди края Димитър Велковски след самостоятелен пробив вкара красив гол за 4:0.
Следващата контрола на Оборище ще бъде на 12 юли с „Царско село”. Мачът ще се играе на стадион „Орчо войвода” в Панагюрище.
Припомняме, че ръководството на “Оборище” си поставя високи цели за предстоящия сезон във втория футболен ешелон на България. Задачата пред новия старши треньор Георги Чиликов е сглобяване на добър отбор, който да атакува първите места в класирането, а с това и евентуална промоция за елита.
Стартов състав на Оборище в контролата с Локомотив (Пд):
Росен Андонов, Мартин Салдов, Ангел Делчев, Любомир Гуцев, Цветомир Цанков, Димитър Руйчев, Гион, Ели Маркес, Георги Нетов, Боримир Карамфилов, Ерай Карадайъ