Начало Препоръчани Оборище записа победа над дубъла на ЦСКА

Оборище записа победа над дубъла на ЦСКА

СПОДЕЛИ
Снимка: официален сайт на ЦСКА

Отборът на Оборище се наложи над втория отбор на ЦСКА-София с минималното 1:0 в мач от 3-ия кръг на Югозападната Трета лига.

През първата част домакините бяха далеч по-добрия отбор, а през второто полувреме тимът на ЦСКА пое инициативата, но не успяха да създадат опасности пред вратата на Стилиян Георгиев

Още във втората минута Петко Петков стреля опасно, но вратарят изби в корнер. В 5-тата минута Стенислав Геориев засече едно центриране в наказателното поле, но ударът му мина над гредата. В 27-ата минута след центриране на капитана Кременлиев, Стенислав Георгиев насочи топката към Иван Георгиев който с глава вкара хубав гол в скобата, прехвърляйки вратаря.

В 32-минута Николай Димитров се опита да прехвърли вратаря на гостите от 35 метра, но ударът му мина на сантиметри от гредата.

През второто полувреме положения създадоха Иван Георгиев и Петко Петков. Първото положение на гостите се случи в 87-мата минута след центриране от дясно.

Наставникът на Оборище Панагюрище Кириякос Георгиу коментира победата така:

„Благодаря на момчетата за себераздаването и старанието. Заслужиха победата. Много е важно как ще играеш няколко дена след тежка загуба. Видях реакцията в отбора, видях и много хубави футболни действия срещу наистина кадърни и с голяма перспектива футболисти“.

В следващия кръг на 27 август Оборище гостува на Септември Симитли.