Начало Общество Община Стрелча започва реализацията на три проекта

Община Стрелча започва реализацията на три проекта

26
0
СПОДЕЛИ
banq0
Община Стрелча има одобрени проекти за 1 млн. 175 хил. лв. по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“, съобщават на сайта на общината.
Утре – сряда /18.06.2014г./ в 10.00 часа кметът на община Стрелча Иван Евстатиев и представители на фирмата – изпълнител ще направят първа  копка, с която ще започне Реконструкцията на водопроводна мрежа в гр. Стрелча – Подобект „Реконструкция на водопроводна мрежа- гр. Стрелча на ул. „Трети март“, ул. „Победа“, ул. „Мир“, ул. „Труд“ в ромския квартал на стойност 450 хил. лв.
Отново утре, в 11.30 часа ще бъде даден стартът на ремонта на Градската минерална баня в града. С проект на стойност 450 хил. лв. ще бъде извършен ремонт на банята и изграден многофункционален балнеоложки комплекс. В него ще бъде изграден басейн с размери 10 на 18,50 метра за водо и калолечение.
В 12.00 часа ще се даде началото на изграждането на друг басейн, който ще бъде към естествения извор „Банчето“, където пък ще се обособи балнеоложки комплекс на стойност 200 хил.лв.
Четвъртият одобрен проект но общината вече е финализиран, съобщават от администрацията. Със 75 хил.лв. е обновен и модернизиран физкултурният салон на НУ „П. Хилендарски“ в гр. Стрелча.