Начало Общество Община Панагюрище получи благодарствено писмо от кмета на община Хитрино

Община Панагюрище получи благодарствено писмо от кмета на община Хитрино

СПОДЕЛИ
проект

panagyurishte

Община Панагюрище получи благодарствено писмо от кмета на община Хитрино г-н Нуридин Исмаил за оказаната подкрепа след взрива в Хитрино.

„Приемете нашите най-искрени благодарности за оказаната от Вас помощ след злополучната трагедия, сполетяла село Хитрино. Нещастието застигна много хора, които днес се нуждаят от подкрепа. Катастрофата след взрива на влаковата композиция с цистерни причини и материални щети на всички сгради в селото, като една част от тях са напълно разрушени.

Но България е силна и единна. Затова ще направим всичко възможно да сведем щетите до минимум и по най-бързия и ефективен начин да помогнем на хората.

Получихме огромна подкрепа от цялата страна. Чуждата болка е изпитание за всички ни, защото е проверка на човечността ни. Личната ангажираност от страна на много наши съграждани е трогателна.

Благотворителни инициативи организираха много неправителствени организации и различни институции. Всеки ден ни се обаждат дарители и доброволци. Уверяваме Ви, че ще положим всички усилия Вашата помощ да достигне до пострадалите.

С настоящето писмо изразяваме нашата благодарност от името на всички семейства, пострадали от инцидента, както и от името на Общинска администрация – Хитрино за направеното от Вас дарение.

Като кмет на община Хитрино изказвам дълбоката си благодарност за Вашия жест на приятелство и съпричастност!“, се казва в писмото, адресирано до кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки.