Начало Без категория Община Стрелча приема заявления за дърва по 130 лв. за кубик

Община Стрелча приема заявления за дърва по 130 лв. за кубик

СПОДЕЛИ
Община Стрелча уведомява заинтересованите лица, които желаят да закупят дърва за огрев от горски територии за календарната 2024 година, че в срок до 31 март 2024 година, следва да подадат заявление по образец, съгласно разпоредбата на чл. 111, ал. 7 от Закона за горите.
Право да заявяват дърва за огрев към ТП ДГС Панагюрище, участък Стрелча – имат лица с постоянен или настоящ адрес на територията на общината, съгласно разпоредбата на чл. 111, ал. 6 от Закона за горите.
Образците на заявленията могат да се изтеглят от информационния сайт на община Стрелча в рубриката „Обяви и съобщения” като приложение към настоящата обява http://www.strelcha.bg  или да бъдат получени в деловодството на Община Стрелча и в кметствата на населените места.
За живеещите  в селата на община  Стрелча заявленията се подават в  кметствата на населените места.
За живеещите в град Стрелча заявленията за дърва за огрев  подават в   Център за административно обслужване в сградата на Община Стрелча, гише „Деловодство” или  в административната  сграда на Горското стопанство в  гр. Стрелча.
Цената  е 130 лв. на кубик,  за метровки, с включен транспорт.
Количеството на дървесината не може да надвишава 10 куб. м. за едно домакинство за една календарна година.
Лицата, на които постоянният и настоящ адрес са в две различни населени места в рамките на община Стрелча, имат право да закупят дърва за огрев само в едно от тях. Срокът за подаване на заявления е до 31 март 2024 г.
 
ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ДЪРВА