Начало Местна власт Общинският съвет ще заседава на 22 декември

Общинският съвет ще заседава на 22 декември

СПОДЕЛИ

На 22 декември Общинският съвет ще проведе редовното си заседание от 13.00 часа,  при следния

  ДНЕВЕН  РЕД:

  1. Даване съгласие за сключване на допълнително договорно споразумение към Договора за предоставяне на концесия за водоснабдяване и канализация на община Панагюрище за предоставяне на концесия на „Водоснабдяване и канализация – П“ЕООД на обект – публична общинска собственост Пречиствателна станция за отпадни води – Панагюрище.
  2. Одобряване изменение на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на община Панагюрище.
  3. 3. Разпореждане с общинско имущество.

3.1. Одобряване подробен устройствен план /ПУП/ – парцеларен план (ПП) за обект: Трасета на електропровод и водопровод, захранващи поземлен имот 55302.1.500 в местността „Алабалица“ – землище на гр. Панагюрище, община Панагюрище.

3.2. Одобряване подробен устройствен план /ПУП/ – парцеларен план (ПП) за обект: Трасета на електропровод и водопровод, захранващи поземлен имот 55302.448.350 в местността „Мрамор“ – землище на гр. Панагюрище, Община Панагюрище.

3.3. Учредяване на сервитут и право на строеж върху земеделска територия  – общинска собственост по Парцеларен план за изместване на съществуваща линия 110kV, свързано с  проект за изграждане „Луда Яна” и ПСПВ гр. Панагюрище.

3.4. Предоставяне за безвъзмездно право на управление на едноетажна масивна административна сграда, находяща се на ул.“Д-р Лонг“№3, гр.Панагюрище, за нуждите на Дирекция „Бюро по труда“ гр.Панагрище.

3.5. Даване съгласие да се предостави на Общинска служба по земеделие– Панагюрище проектен имот № 55302.25.462, находящ се в местността „Байкьовец”, по одобрената Кадастрална карта на  Панагюрище, за възстановяването му в стари реални граници на наследниците на Илия Радов Костурков.

3.6. Даване съгласие да се предостави на Общинска служба по земеделие– Панагюрище проектен имот № 55302.25.454, находящ се в местността „Байкьовец”, по одобрената Кадастрална карта на  Панагюрище, за възстановяването му в стари реални граници на наследниците на Илия Радов Костурков.

  1. Приемане размера на Такса битови отпадъци (ТБО) в Община Панагюрище за 2016 г. и План – сметка за необходимите разходи за управление на отпадъците за 2016 г.