Начало Общество Общинският съветник от Панагюрище инж. Стоян Христов обяви конкурс за стипендия

Общинският съветник от Панагюрище инж. Стоян Христов обяви конкурс за стипендия

СПОДЕЛИ

hristov1Общинският съветник от Панагюрище инж. Стоян Христов обяви обещания преди време конкурс за стипендия за студент или специализант по медицина, жител на община Панагюрище. Единственото условие е кандидатите да заявят желание след завършване на образованието си да работят в панагюрската МБАЛ „Събо Николов” или в други медицински заведения на територията на общината. Информацията е подадена и към медицинските университети в страната, а ръководството на болницата е изразило съгласие за партньорство с начинанието.

Избраникът от Реформаторския блок, избран преференциално на вота за местна власт през октомври миналата година, обяви, че заплатата си като съветник ще събира за учредяване на стипендия за бъдещ медик. От трибуната Христов обясни това свое лично решение, подчертавайки, че общинският съветник е избран, за да работи в полза на хората.

Кандидатите могат да подават документи до 20 март 2016 година на електронна поща stoian_christov@abv.bg, а благодетелят обяви и телефона си за допълнителна информация – 0899 839 691.