Начало Бизнес „Оптикоелектрон Груп” АД взе участие и в тазгодишното изложение на работодателите „Стажове”...

„Оптикоелектрон Груп” АД взе участие и в тазгодишното изложение на работодателите „Стажове” в ТУ

СПОДЕЛИ

 

IMG_2363

На 4 април, в Техническия университет-София и във филиала му в Пловдив, на 6 април, се проведе шестото изложение на работодатели „Стажове”.

Изложение “Стажове“ е едно от най-големите кариерни форуми в страната, което дава шанс както на студентите да намерят желаната работа, така и на работодателите да открият желания кандидат. Студентите могат да научат повече за възможностите за работа в различни направления и шансовете им за израстване в кариерата. Фирмите пък могат да изберат своите бъдещи квалифицирани кадри, да се запознаят с очакванията им и да им представят възможностите за реализация.

IMG_2376

В мащабната трудова борса се включи и панагюрската фирма “Оптикоелектрон груп” АД, на която голяма част от продукцията е предназначена за българската армия. Дейността на дружеството бе представена пред студентите, които имаха възможността да се запознаят със стажантската програма, както и с новостите и проектите, свързани с производството и основната дейност на “Оптикоелектрон”.

IMG_2369

“Оптикоелектрон груп” АД е редовен участник в подобни форуми. Така компанията успява да увеличава екипа си непрекъснато с млади, ентусиазирани и добре подготвени кадри. Компанията предоставя отлични условия за работа и изграждане на успешна кариера на младите хора.

Оптикоелектрон Груп е частно акционерно дружество, специалиризирано в проектиране и производство на оптикомеханични, оптикоелектронни и лазерни уреди и системи за контрол, насочване и наблюдение, предназначени за отбранителната и гражданска индустрия.

В холдинга работят  над 700 високо квалифицирани служители – специалисти с висше и средно техническо образование, разпределени в няколко дружества: Завод за оптика АД, Ектрон АД, Оптомеханик ООД, Оптоформ ООД. Дружеството се намира в гр. Панагюрище.

Без име

karierno-razvitie-lice

karierno-razvitie-back