Начало Бизнес Оптикоелектрон търси стажанти, участва в изложението “Стажове” в София и Пловдив

Оптикоелектрон търси стажанти, участва в изложението “Стажове” в София и Пловдив

СПОДЕЛИ

На 18 и 19 май в София, и Пловдив се проведе 10-то юбилейно издание на изложението за работодатели “Стажове” организирано от техническият университет.

Оптикоелектрон, както всяка година, така и през 2022 година отново участва със свой собствен изложбен щанд. Интересът от студентите бе голям, коментират от дружеството, което през настоящата година насочи усилията си към привличане на студенти по специалностите мехатроника, електроника, машиностроене и инжeнерна физика.

“Предложихме платена стажантска програма за период от три месеца на студенти завършили от 1-ви до 3-ти курс по изброените специалности. До края на юни ще продължи записването, а през юли ще уведомим избраните от нас студенти за началото на техния стаж” коментираха от дружеството и допълниха:

“Инвестицията в човешкия ресурс е водеща политика на дружеството. Вярваме и знаем, че нашите стажанти през 2022 година ще получат подкрепата на ръководството и колегите, ще се запознаят с пълния производствен процес и ще работят на технологии, за които само са чели”

 

Оптикоелектрон инвестира милиони през последните няколко години за повишаване на производственото качество, като закупи и интегрира нови технологични решения в областта на оптомеханика, опто-електроника и машиностроене. През последните няколко месеца нови гама продукти вече се предлагат на международните пазари.

Оптикоелектрон предлага на бъдещите стажанти финансиране на образованието им. Практика, която вече от години се практикува в България. Условието е, след като завършат обучението си, новите специалисти да продължат работата си в Оптикоелектрон.

 

“В днешния несигурен свят вярваме, че можем да гарантираме сигурност на бъдещите ни колеги. Затова сме готови да им помогнем със завършването на избраните от тях специалности, като ги подкрепим финансово. И ще продължим да го правим и след като завършат, като станат част от нашия екип”, завършват от дружеството.

 

Информация за стажантските програми, производствените програми, както и за възможността за работа след завършване може да бъде получена на електронна поща karieri@opticoel.com.