Начало Без категория ОПТИКС АД ще участва в две големи изложения през май

ОПТИКС АД ще участва в две големи изложения през май

СПОДЕЛИ

ОПТИКС АД ще участва във водещото световно изложение, представящо ефективни решения за справяне с природни бедствия – Disasters Expo Europe, с решения за ранно откриване на пожари.

Изложението ще се проведе за първи път в Европа и ще бъде разположено в Messe Frankfurt, Германия в период 15-16 май 2024г. Събирайки хиляди експерти под един покрив, Disasters Expo Europe дава възможност за масов обмен на идеи, информация, технологии и услуги, заздравявайки европейската общност срещу бедствия и интензивни метеорологични явления.

Освен това компанията е вземе участие в най-голямото изложение за отбрана и сигурност в Азия – Defence Services Asia (DSA) 2024, заедно с форума National Security Asia (NATSEC) 2024.

Организирано от Министерството на отбраната на Малайзия (MINDEF) и Министерството на вътрешните работи на Малайзия (MOHA), DSA предоставя на своите участници възможността да представят някои от най-сложните технологии, хардуер и военно оборудване налични на пазара.

18-ото издание на DSA ще се проведе от 6 до 9 май 2024 г. в Малайзийския международен търговски и изложбен център в Куала Лумпур.

На това изложение OPTIX ще представи решения в секторите отбрана и сигурност:

  • Термовизионни уреди;
  • Нощни мерници приставки;
  • Нощни наблюдателни уреди;
  • Дневни мерници;
  • Решения за граничен контрол.

В продължение на повече от 25 години ОПТИКС е ангажиран партньор на множество крайни потребители, производители на оригинално оборудване и доставчици по целия свят, които изискват високопроизводителни и надеждни продукти.