Начало Бизнес ОПТИКС демонстрира последните си технически решения на изложението „Хемус 2020“

ОПТИКС демонстрира последните си технически решения на изложението „Хемус 2020“

СПОДЕЛИ

Гости на демонстрационните щандове на компанията бяха Президентът на Република България Румен Радев, Вицепремиерите Томислав Дончев и Красимир Каракачанов, министри от няколко чужди страни, посланици и военни аташета

През изминалата седмица от 30 септември до 2 октомври в Пловдив се проведе Международното изложение за отбранителни продукти и услуги „Хемус 2020“.

На изложението ОПТИКС демонстрира последните технически решения на компанията за погранично наблюдение, нощно виждане, термовизионни уреди и системи, подходящи за реализиране на оперативните задачи на армейските и полицейски сили.

Гости на демонстрационните щандове на компанията бяха Президентът на Република България Румен Радев, Вицепремиерите Томислав Дончев и Красимир Каракачанов, министри от няколко чужди страни, посланици и военни аташета. Изключителен интерес предизвикаха атрактивно демонстрираните мултисензорни системи OPTIX GUARD, както и функционалностите на новите изделия с разработения от ОПТИКС термовизионен модул X-core.

В рамките на изложението компанията участва в Индустриален форум, организиран от Министерствата на отбраната и на икономиката, както и в двустранна среща на бизнеса между България и Испания. „Хемус 2020“ е единственото изложение в сферата на отбраната през тази година, което се състои на Балканския полуостров, а тазгодишното му издание чества своята 25-годишна традиция.