Начало Общество „Оптикс“ отбеляза 15 години от създаването си

„Оптикс“ отбеляза 15 години от създаването си

СПОДЕЛИ

С пъстър и изпълнен с много настроение празник  "Оптикс" АД отбеляза 15-та годишнина от основаването си.

Следобедът на първия летен ден – 21 юни, в двора на предприятието се събраха служители, работници и гости, които заедно и в приятелска атмосфера отпразнуваха юбилея.

460 работещи в дружеството плюс още 90 в "Шьоли – Оптикс" ООД, хиляди квадратни метра производствена площ, непрекъснато разширяващо се като обем и номенклатура производство – това е част от равносметката, която изпълнителният директор на акционерното дружество Иван Чолаков прави 15 години след старта. Само през последните няколко години дружеството е направило инвестиции в размер на 6 млн. лв., каза още Чолаков. Той съобщи, че предстои и откриването на нова производствена сграда с модерен дизайн. "Най-голямата ценност, която имаме, това е екипът на дружеството" – подчерта изпълнителният директор на "Оптикс".

 

Празникът продължи с демонстрации на възпитаниците на Желязко Гагов от клуб по таекуон-до "Один – Оптикс". Последва поздрав от Духовия оркестър "Делчо Радивчев". Пъстра китка от танци и искрящо празнично настроение подариха на всички изпълненията на танцьорите от "Средногорска жарава" и на двата състава от Попинци "Тангра" и "Върбица", а за пореден път красивият глас на младата и талантлива изпълнителка Иванина Узунова предизвика бурни аплодисменти.