Начало Бизнес ОПТИКС участва в международната изложба за отбранителна техника “Хемус 2018”

ОПТИКС участва в международната изложба за отбранителна техника “Хемус 2018”

1154
0
СПОДЕЛИ

След като официално откриха изложението, президентът на Република България Румен Радев и министърът на отбраната Красимир Каракачанов разгледаха изложбения щанд на ОПТИКС. Те тестваха едно от най-продаваните термовизионни изделия на компанията- BidentifieR и дискутираха различни въпроси, свързани със сигурността, охраната и последните тенденции в отбранителния бранш заедно с Изпълнителният директор на ОПТИКС Иван Чолаков. Кметът на Пловдив Иван Тотев, също посети изложбения щанд на ОПТИКС и прояви голям интерес към дейността на фирмата.

Можете да посетите изложбения щанд на ОПТИКС до 2-ри юни включително и да изпробвате най- новите изделия и технологии, разработени от компанията.

„Хемус 2018“ се провежда под патронажа на Министерството на отбраната и Министерството на икономиката на Република България и се организира от фондация „Хемус ’95“ на територията на Международния панаир в Пловдив. Тази година провеждането на изложбата e съпътствано от международна научна конференция, която е включена в календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Целта на Международната изложба за отбранителна техника е да се стимулира военната промишленост на страната, като се предостави възможност за обща среща на производители и търговци на въоръжение и бойна техника от България и чужбина.