Начало Общество От пощата: Вълци обикалят около Медетския проход, удушили две кончета

От пощата: Вълци обикалят около Медетския проход, удушили две кончета

87
8
СПОДЕЛИ

vylciУважаема редакция, искам да обърна внимание за наличието на вълци в района на Медетския проход.Разбрах, че в последните седмици са удушени две кончета на работници,които извличат дърва в региона. Хора, живеещи на Колониите казват, че чували вълчи вой особено в последните доста студени нощи. Призовавам ловците да организират хайка в региона, защото не се знае какви поразии могат да направят тези животни.

С уважение: Петър Георгиев

8 КОМЕНТАРА

  1. Господин Лазаров,хайде излезте вие пред гладни вълци,които не ви познават и не сте ги опитомявали и ще се разбере кое ще предпочетат да ви разкъсат или да проявят интелигентност.Що за глупости пишете,че вълците са интелигентни,кой глупак ви е дал диплома.




    0



    0
  2. Вьлците са диви и в никакьв случай не са интелигентни тяхния инстинкт е храна и само храна.Трябва да се хванат и в зоопаркове да се предадат.Защо трябва да се чака да пострада човек.Това е манталитет на бьлгарина да чака да се случи лошото.Гн.Лазаров,защо не споделите,колко пьти испускахте вашия вьлк в Панагюрище?Господ е сьздал хората с разум а вьлците с инстинкт за храна.И львовете в цирка са опитомени,но и те са разкьсвали своите треньори.С дивото шега не бива.Вьлците незабавно да се преместят от раьоните на Панагюрище.




    0



    0
  3. Две кончета? Ами това показва колко добре са били защитени те.
    Ами да хайде да се организира хайка и да се убият животните, които просто
    следват кръговрата на живота и хранителната пирамида. Ами да започнем да душим наред и хора и животни, а?




    0



    0
  4. Уважаема редакция, иска да кажа, ме вълците са полезни и интелигентни животни и не са виновни, че бракониерите са избили естествената им храна сърните, елените и дивите свине! Подобни призиви са в разрез с опазването на природата и планина без вълчи вой е парков тип природа!!!




    0



    0