Начало Общество Отборът на Казахстан взриви небето над Панагюрище във Втората вечер на Световното...

Отборът на Казахстан взриви небето над Панагюрище във Втората вечер на Световното по фойерверки (ВИДЕО)

120
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

zarq

Финалистката на Евровизия’2016 Поли Генова и момичетата от група „La Ti Da” дадоха старт на Втората вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на Панагюрище, България’ 2016.

Тя зарадва стотиците жители и гости на града, изпълнили централния площад „20-ти април”, с много песни, настроение и завладяваща усмивка. Малки и големи пяха и танцуваха с нея на някои от най-популярните и парчета, сред които „На инат“ и „If Love Was A Crime”.

След нея на сцената в центъра на Панагюрище излезе рок групата „STEREO RUSH”.

Най-чаканият момент на вечерта за всички присъстващи бе впечатляващата нощна феерия от цветове и огнени картини в небето над Панагюрище. Подгряваща заря започна точно в 21:45 и бе подготвена от панагюрската фирма „Огнена хризантема” ЕООД. Минути по-късно невероятни цветове, светлинен дъжд и букети от огнени кълба представиха състезателите от отбора на Казахстан, а публиката ги обсипа с бурните си овации.

Днес 29 май е третата, последна вечер на Световното първенство по фойерверки за купата на Панагюрище, България’2016. Тя ще започне с концерт на популярната българска поп изпълнителка Тони Димитрова, а след състезателната програма на третия отбор – Беларус. В 22:15 часа ще последва официалното награждаване на победителя, закриване на Световното първенство по фойерверки и концерт на българската рок група „GLOCK”.