Начало Препоръчани Отборът по мини футбол на “Асарел-Медет” стартира във финалите на “Лига България”

Отборът по мини футбол на “Асарел-Медет” стартира във финалите на “Лига България”

СПОДЕЛИ

Преди броени минути започнаха вторите квалификационни двубои от финалите по мини футбол за купата на България , които се провеждат от 1 до 5 юли в Несебър. Отборът на “Асарел-Медет” стартира участие в груповата фаза вчера, като се изправи срещу “Светците” от Свети Влас. След колебливо начало, няколко нереализирани положения и пропусната дузпа, нашите изоставаха с 2:4 броени минути преди края, но успяха да съберат сили за финален щурм и изравниха секунди преди последния съдийски сигнал. Последваха изпълнения на дузпи, които да определят кой тим ще има предимство ако двата отбора завършат групата си с еднакъв брой точки, но късметът не бе на страната на панагюрци и те отстъпиха на “Светците”.

Шансовете да продължат напред все още са реални тъй като днес ще се изиграят и останалите два мача от груповата фаза. При пълна мобилизация и победи над своите съперници “Вагончето”-Перник /09.00ч./ и “Любимец 13-Варна /17.00ч./ отборът на “Асарел-Медет” може да намери място на осминафиналите. Конкуренцията на турнира е голяма, като за призовите места се борят 28 от най-добрите отбори в страната.
Поради отсъствието на няколко от титулярите на фирмения ни отбор, този път към асарелския тим се присъединиха футболисти, играещи в първия и дублиращия отбор на ФК “Оборище”.
Пожелаваме им днес да покажат защо са смятани за един от фаворитите на турнира, да имат спорна игра и късмет по пътя към осминафиналите.
Всички срещи на живо може да проследите в страницата на Българска Асоциация Мини Футбол
Линк към срещата на живо между отборът на “Асарел-Медет” и “Вагончето” – Перник

Текст и снимки: фейсбук страницата на „Асарел-Медет“ АД