Начало Общество Откриха тялото на изчезналата 61-годишна жена

Откриха тялото на изчезналата 61-годишна жена

СПОДЕЛИ

Открит е трупът на 61-годишната панагюрка, която бе в неизвестност от петък вечер. Тялото на Минка Влашка е намерено днес. От пресцентъра на полицията съобщиха, че единстветото, което могат да кажат на този етап е, че огледът, направен от криминалисти, експерти и съдебен лекар, показва, че има следи от насилие. В изирванто на жената бе мобилизиран целия състав на РУП-Панагюрище. Продължава работата по изясняването на случая. "Надявам се, че утре ще имаме повече информация" – коментира говорителят на Областната дирекция на полицията Мирослав Стоянов.

Припомняме, че за последен път Минка Влашка е била видяна да заключва магазина, в който е работила, намиращ се срещу църквата "Свети Георги", в петък, малко слез 20:00 часа. За това свидетелства запис от охранителна камера на съседен търговски обект. По информация на ПИА жената е минавала неизменно по един и същи маршрут от работата до дома си, който се намира в билзост до полицията в Панагюрище. Сигнала в полицията е бил подаден от една от дъщерите й.

Наш източник разкри, че на следващия ден, след изчезването на жената, клошар е открил и занесъл в Районното полицейско управление чантата й, която бил открил на улица,   част от маршрута, по който е минавала ежедневно Минка.

"Много добра жена е.В магазина винаги посреща клиентите с усмивка…" – това е само един от многото коментари за жената под публикуваната вчера новина за издирването й в страницата на ПИА във фейсбук.