Начало Общество Отличиха панагюрската организация на БЧК в областта

Отличиха панагюрската организация на БЧК в областта

СПОДЕЛИ

Председателят на Общинския съвет на БЧК – Панагюрище инж. Темелко Райчев, както и част от екипа на БЧК и БМЧК, участваха в областното събрание на организацията в Пазарджик миналата седмица.

Според отчета за дейностите на доброволците от областта за четиригодишния мандат на областното ръководство, панагюрската организация се е включвала най-активно в приоритетните дейности и по резултати се нарежда веднага след Пазарджишката организация. Панагюрци бяха отличени за изпълнението на широк спектър от събития и привличането на много дарители, чиито имена бяха презентирани пред всички делегати от областта: „Асарел-Медет“, „Бунай“, „Градус“, „Оптикоелектрон“. Много високо бе оценено сътрудничеството между организациите на БЧК и Общинските управи в две общини Пазарджик и Панагюрище.

В събранието участва председателят на Българския червен кръст …….. Григоров. Делегатите бляха поздравени от кмета на община Пазарджик Тодор Попов. Специални поздрави и благодарности получиха най-младите доброволци. От общинската организация на Българския младежки червен кръст делегати бяха Никола Кроснаров и Ненко Ефтимов.