Начало Препоръчани Отлична игра на Априлци в турнира на Фен клуба на ЦСКА в...

Отлична игра на Априлци в турнира на Фен клуба на ЦСКА в Панагюрище

232
0
СПОДЕЛИ

Две втори места спечелиха малките футболисти на ОУ „20 април“ при участието си в турнира, организиран на 6 и 7 октомври от Фенклуба на ЦСКА в Панагюрище.

Особено оспорван бе двубоят за класиране на първите две места в групата на 7 и 8 клас. За призовото място се състезаваха отборите на Професионалната гимназия и Априлци. Притеснени от факта, че ще играят с година по-големи момчета, футболистите на ОУ „20 април“ стартираха смутено, но още в първите минути добиха самочувствие и се превърнаха в достойни бойци за пробив в противниковата врата. През второто полувреме те реализираха два особено сполучливи гола и намалиха головата разлика до 4:3. След мача момчетата от Професионалната гимназия проявиха истински спортсменски дух и поздравиха Априлци за отличната игра с думите: „Браво на вас, спечелихме, но ни затруднихте истински“. И наистина отборът на Априлци игра с дух и характер и с воля за спечелване на всяка топка, а вратарят Стоян Петров пази вратата си с отличен усет за драматичните положения.

На трето място в групата се класира отборът на СУ ”Св. св.Кирил и Методий” – Стрелча, на четвърто – ОУ “Отец Паисий”, с.Попинци.

Състав на отбора на Априлци: Ангел Костов капитан, Иво Илиев Иван Беломачев, Габриел Калпаков, Петър Попов, Момчил Поптолев, Радиан Дюлгеров, Стоян Петров на вратата.

Във възрастова група 7-8 клас  Първото място спечелиха футболистите на ПГИТМТ – Панагюрище, второ ОУ “20 април”.

С малко по-слаба игра отборът на ОУ „20 април“ в групата 5-6 клас също зае второто място, като тук особено сполучлива бе изявата на Момчил Илиев, вратар, който спаси няколко почти сигурни попадения във вратата на тима.

Треньор на Априлци във футбола и преподавател по физическо възпитание е Ваня Гулекова.

Турнирът се провежда за втора поредна година и е организиран от фен клуба на ЦСКА в общината. Състезанието бе отлично организирано и тази година бе финансирано чрез спечелен проект по линия на програмата за Младежки дейности на общината.

Харесайте страницата ни във Facebook и винаги бъдете информирани! 

↓↓↓

https://www.facebook.com/pianews/