Начало Общество Отворено писмо до жителите на община Панагюрище

Отворено писмо до жителите на община Панагюрище

СПОДЕЛИ

Уважаеми съграждани,

Лайънс клуб Панагюрище е неправителствена организация с основна дейност благотворителност, която се изразява в създаване на условия за пълноценен живот на хора със зрителни проблеми, диабетно болни и хора в неравностойно положение.

     За 4 годишното ни съществуване ние успяхме да приобщим към нашите мероприятия хора със стабилна социална позиция и сериозен бизнес. Успяхме да получим обществено признание и на територията на общината и в национален мащаб като клуб с активна  и ползотворна дейност. За постигнатите резултати бяхме многократно отличавани от Кабинета на Дистрикт 130 България, както и от президентите на Международната Лайънс Асоциация.

     Ние не се занимаваме с политика.

    Ние живеем и работим в община Панагюрище и имаме чувството за    принадлежност към общността, защото между бизнеса, общината и        неправителствените организации има споделена действаща дългосрочна          визия за развитие на Панагюрския край.

     Като активни          участници в социалния и обществен живот на града ние мислим, че опитите да се внасят протести отвън  са меко казано       „откровено      недоразумение“, защото няма как да бъдеш     „доброжелател“ на      общество достойно за уважение с успехите си,     начертало и реализиращо перспективата за бъдещето си.

 

 

                                                                      С уважение,

                                                                       д-р Любомир Спасов
                                                                      Президент на ЛК „Панагюрище“

 

1 КОМЕНТАР

  1. БРАВО!Чест прави на Лайънс клуб начинът по който взе позиция без да губи от достойнството си.
    Но остават съмненията ,че позициите на местните сдружения са строго дирижирани.Какво правиха от 15 ти до сега?
    Може би превикване на червеното килимче ви е подействало за вдъхновение?
    Завидна севернокорейска солидарност!Евала ТОВАРИЩИ!
    Само да не ви се скарат,че сте се изказали като политици и ако не следи човек събитията няма да разбере за какво иде реч…




    0



    0