Начало Общество Пοредно отличие за тенисистите от ТК „Панагюрище“

Пοредно отличие за тенисистите от ТК „Панагюрище“

СПОДЕЛИ

   В Плевен на 10 и 11 юни се състоя Държавният отборен и личен финал за момчета и момичета до 11 години.  Участващите отбори при момчетата бяха 13, а при момичетата 11 .

        В оспорвана отборна надпревара момчетата на Тенис клуб „Панагююрище“ в състав: Димитър Димитров,Илия Зубев, Александър Раленеков и Калоян Петков, с шест  победи и една загуба от шампиона „Комфорт“ Варна, завоюваха вицешампионската титла и сребърни медали. Постигнатото се оценява като много добър успех, имайки преврид, че основният състав е по-малък на години от шампионите.

  Димитър Димитров и Илия Зубев се класираха в 1-вата осмица, отпадайки от медалистите на „Комфорт“ Варна. В цялата отборна надпревара Димитър Димитров записа само победи, като единствената му загуба е от личния шампион Мирослав Шмит от „Комфорт“, когото и Александър Раленеков имаше лошият жребий да срещне.    

    Клубното ръководство и треньорът Борис Влахов са изключително доволни и от представянето на момичетата, които завоюваха 5 място, като Ема Накова постигна само победи в отборната надпревара. Ради Захариева с две загуби ,независимо,че бе най-малката, показа воля и характер.

    Моника Йосифова и Златина Норчева, независимо от малката си възраст са гаранция, че следващата година отборът ще бъде най-сериозният конкурент.

    В личната надпревара Ема Накова се представи много добре и завоюва бронзов медал губейки единствено от шампионката на „Комфорт“ Варна.

     Ради Захариева игра добре,но не можа да се класира сред призьорите.

    Представянето на това състезание е поредно доказателство, че ТК Панагюрище разполага с едни от най-качествените млади надежди, което е гаранция за бъдещи успехи.

    Тази седмица предстой последен кръг на АРГ жени, като нашите състезателки имат шанс да спечелят медали. Състав на обора: Каролина Лилова, Десислава Ботева, Нелина Петришка, Йоана Ботева и Мариета Димитрова.

 

   

.