Начало Спорт Падаме в Разлог, Кичуков, Томаш и Стойчо – младши дебютират

Падаме в Разлог, Кичуков, Томаш и Стойчо – младши дебютират

СПОДЕЛИ

Загуба с 2:1 регистрира отборът на "Оборище" във втората си контрола по време на подготвителния лагер. Мачът срещу местния "Пирин" се игра на стадиона в Разлог от 14.00 часа днес. През първата част мачът вървеше равностойно до 35-та минута, когато реферът измисли дузпа за домакините за неволна игра с ръка в наказателното поле на "Оборище", а наказателният удар бе реализиран. След почивката "Оборище" натисна и в 55 -а минута Мишо Михайлов изравни след ивдивидуален пробив. Домакините стигнаха до победа с втори гол в 70-тата минута. Голямата новина за панагюрци е дебютът на трима бивши футболисти на ЦСКА.. През второто полувреме на вратата застана Тодор Кючуков, а в защита влезе бившият национал Александър Томаш. В атака пък се включи синът на Стойчо Младенов Стойчо – младши.

Съставът на "Оборище": Христов, Петров, Г. Иванов, Еленкин, Кременлиев, Н. Иванов, Манолов, Борисов, Нетов, Михайлов, Янков /Кючуков, Томаш, Младенов, Стоев, Чилингиров, Парпулов/.

1 КОМЕНТАР

  1. еее хайде пък сега „измислена“ дузпа – това кой го казва(премахнато от администратор). Трябва да приемате загубите и търсите причините в себе си, а не да вините винаги другите..
    А за Мишо – поздравления, добре че е той. На Анчев и компания им трябваше 1 полусезон за да осъзнаят че са изпуснали обиграните и добри играчи, които показват добри умения. Сроко ще разберете това и за Линков, който така без очливо изпуснахте..




    0



    0