Начало Спорт „Пан-Волей“ отново надделя над „Епикриза“

„Пан-Волей“ отново надделя над „Епикриза“

13
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

pan volei

Мъжкият тим на „Пан-Волей” записа впечатляваща победа като гост на ВК„Епикриза” с 3:0 (27:25, 26:24, 25:9) в мач от деветия кръг на ЛВЛ Volleymania, който се игра днес в залата на Химикотехнологичният и металургичен университет в София.

Резултата в срещата бе открит от домакините, които запазиха преднината си до първото техническо прекъсване, след което бавно, но сигурно панагюрските момчета стопиха разликата и в края на гейма обърнаха резултата в своя полза.

Добрата игра на „Пан-Волей“ продължи и през втората част. Панагюрци през цялото време имаха преднина от няколко точки, домакините се опитваха да догонят, но не успяха и гейма отново завърши в полза на „Пан-Волей“.

Третият гейм бе най-силен за панагюрци. Те контролираха играта през цялата част и по този начин си извоюваха победата в мача.

Състав на „Пан-Волей“: М. Матанов, Р. Нинов,  М. Васев, Д. Мазнеков, Д. Велев, А. Макхарби (к),  Д. Колев, И. Костадинов

Треньор: Д. Колев

Това е втората победа на панагюрските волейболисти срещу „Епикриза“. Предишната среща, която се игра в края на ноември, завърши с резултат 3:1 (25:18, 23:25, 25:16, 25:16) за „Пан-Волей“.