Начало Спорт „Пан-Волей“ се наложи с 3:1 над отбора на „VIVACOM“

„Пан-Волей“ се наложи с 3:1 над отбора на „VIVACOM“

28
0
СПОДЕЛИ

PAN-VOLEY1Мария МАСЛЕВА

Днешният мач на „Пан-Волей“ срещу отбора на „VIVACOM“ завърши с победа за панагюрци. Срещата бе част от 5-ия кръг на аматьорската волейболна лига “Volleymania” и се игра от 16:00 часа в спортната зала „Орчо Войвода“.
Бързо и динамично протече първия гейм, който отиде убедително в полза на „Пан-Волей“, с резултат 25:16
Още в началото на втория гейм гостите от „VIVACOM“ набраха преднина. Домакините се опитаха да ги достигнат, но точките от гейма бяха в полза на „VIVACOM“. Геймът завърши с резултат 20:25.
В третия гейм играта бе точка за точка, като решаващите 2 точки бяха в полза на „Пан-Волей“ и геймът завърши с резултат 27:25 за домакините.
Четвъртият гейм се оказа решаващ в двубоя. Панагюрци показаха добра игра и публиката в залата не спираше да ги аплодира. Момчетата бележеха точка след точка и крайният резултат на гейма беше 25:19.
Крайният резултат от мача е 3:1 (25:16, 20:25, 27:25, 25:19).
В следващият 6-ти кръг „Пан-Волей“ са гости на „Volleymania“. Срещата ще се проведе на 14.12.2014 година от 13:00 в зала ХТМУ в София.

Състав на „Пан-Волей“: М.Матанов, С. Стоянов, Д. Колев, М. Васев, Д. Мазнеков, Д. Велев, А. Магхарби, С. Немигенчев, Г. Велчев
Резерви: И. Ангелков
Треньор: Р. Ангелкова

Състав на „VIVACOM“: И. Пеевски, Г. Русев, Б. Каменов, Ж. Мехайлов, М. Аспарухов, А. Мурадян, А. Попов, М. Филев
Резерви: И. Иванов
Треньор: Б. Каменов

Съдийски екип на мача: Стилиян Дончев, Асен Дончев, Венцислава Георгиева