Начало Препоръчани Панагюрище е в готовност да посрещне стотици гости за Международния детски футболен...

Панагюрище е в готовност да посрещне стотици гости за Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“

СПОДЕЛИ

Панагюрище е в готовност да посрещне стотици гости и състезатели, пристигащи за за Международния детски футболен турнир „Проф. д-р Л. Цоцорков“,  който се открива на 4 декември 2018  в 8.45 ч. в спортната зала Арена Асарел в града. Над 150 малки футболисти от набор 2008 година, много треньори, спортисти, технически лица, легендарни футболисти и гости на събитието ще се настаняват от утре в двата официални хотела на спортното събитие – Каменград Хотел & СПА и в Парк Хотел Асарел, Панагюрище. 2-та детски отбора на ФК Милан и ФК Ювентус, както и техните връстници-футболисти от българските отбори, които ще се борят за купата на турнира, пристигат утре в града за стартиращото във вторник в събитие. Първият Международен детски футболен турнир „Проф. Д-р Л.Цоцорков“ ще се открие в 8.45 ч. на 4 декември с кратка церемония, като мачовете в групите започват от 9.00 ч. и ще продължат до 19.00 ч. На 5 декември мачовете започват в 8.45, а  финала е обявен за 17.55 ч.

Италианските футболни ветерани, които идват за „мача на звездите“,  ще пристигнат на 5 декември 2018 г., като  в тяхната програма е предвидено и официално посещение и среща с кмета на община Панагюрище г-н Никола Белишки.

Припомняме, че входът за първия ден на турнира е безплатен, а за втория, когато ще се играят полуфиналите, финалите и „Мача на звездите“, билети се продават на символична цена от 5 лв.,  10 лв. – семеен билет за двама възрастни и 2 деца.  Билети могат да се закупят от  Ивентим, а жителите на Панагюрище могат да се снабдят с билети на Хотелска Рецепция Каменград Хотел & СПА.