Начало Бизнес Панагюрище – една дестинация с безкрайни възможности

Панагюрище – една дестинация с безкрайни възможности

СПОДЕЛИ

Панагюрище е град с уникална възрожденска атомосфера, събрал в едно редица възможности за туризъм – културно-познавателен, СПА туризъм, фестивален туризъм, а през последните месеци и години Панагюрище посреща все повече бизнес клиенти за целите на техните семинари, обучения и тиймбилдинги благодарение на отличните условия в хотелите в града.

Всички знаем за емблематичното Панагюрско златно съкровище, на чиито оригинал и прецизна изработка веднъж годишно за месец или два имаме възможност да се насладим в Залата-трезор на Исторически музей – Панагюрище, но бяхте ли чували за Панагюрското сребърно съкровище? То отново е с тракийски произход, а голяма част от 72-та безценни предмета никога не са били показвани пред публика. За първи път от 115 години насам реставрираните му находки се връщат с цялото си великолепие в родния си дом – Панагюрище и ще останат в експозицията на Историческия музей на града до края на годината.

Родолюбивите българи няма да пропуснат при посещението на града да усетят и духа на Възрождението – Историческата местност „Оборище” (предлагаща и възможности за пешеходен и еко-туризъм), Къщата-музей „Райна Княгиня”, експозицията „Априлско въстание” и още много на брой забележителности ще завладеят съзнанието ви и ще ви върнат назад във времето, за да се потопите във вълнуващата атмосфера на града.


Когато говорим за СПА туризъм в Панагюрище, има много какво да ви разкажем за Каменград Хотел & СПА. Комплексът е изцяло захранен с минерална вода, а вътрешният басейн с полуолимпийски размери и външният басейн със собствен плаж са обектите, от които пълноценно можете да се насладите на свойствата на панагюрската минерална вода. СПА Каменград ще ви предложи и богата термална зона (билкова био-сауна, лакониум, турска баня, подбрани масажи и терапии) – възстановяване на тялото и съзнанието.

Бизнес туризмът е един от основните сегменти, който осезаемо бележи ръст в Панагюрище. С леглова база от общо 250 легла, Парк хотел Асарел и Каменград Хотел & СПА вече посрещат служители и партньори на едни от най-големите фирми и организации в България.

Индивидуалното предложение към всеки клиент включва
широк спектър от възможности:

хотелско настаняване – консултация относно най-правилния избор между единични, двойни стаи и апартаменти

конферентни услуги – отлично оборудвани зали с капацитет от 25 до 150 места, предлагащи пълен набор от техника и опции за леки обяди и кафе-паузи спрямо бюджета на мероприятието

‣ възможност за SPA Inclusive пакет за всеки гост (разнообразие от обекти и услуги, част от СПА Каменград, с които гостите на събитието ви да се насладят на свободното време, част отпрограмата)

тиймбилдинг активности на открито и закрито – Парк Хотел Асарел разполага с широки пространства, в които да проведете различни игри за сплотяване и мотивация на екипа.

Непосредствено до Каменград Хотел & СПА и Парк Хотел Асарел се намира и градският парк (чиято изключителна атракция са пеещите фонтани).

спорт и свободно време – комплекс Каменград разполага със спортно игрище с про-
фесионална настилка, подходящо за игри на тенис, волейбол и баскетбол, а в близост до двата хотела е мултифункционалната зала “Арена Асарел”. За свободното време на Вашите гости Екипът на двата хотела е на разположение да организираме посещение в местна винарска изба, разходка сред забележителностите на Панагюрище, планинско велоприключение, а за най-издръжливите – и посещение в нощен клуб, част от Каменград Хотел & СПА.

Без значение, дали имате нужда от релаксираща почивка, искате да се върнете назад във времето и да разпалите своя патриотизъм или искате да направите екипа си по-задружен – Каменград Хотел & СПА и Парк хотел Асарел са в готовност да бъдат Вашия любезен домакин при следващото ви лично или делово пътуване.
Приятното изживяване е гарантирано!

Каменград Хотел & СПА
гр. Панагюрище
ул. Павел Бобеков 2
E: complex_kamengrad@abv.bg
T: 0879 801 901

Парк хотел Асарел
гр. Панагюрище
ул. Кръстьо Гешанов 7
E: Asarel@thracian-hoteliers.com 

T: 0876 808 808

W: www.thracian-hoteliers.com
E: office@thracian-hoteliers.com