Начало Култура Панагюрката Марина Димитрова озвучава главната героиня от филма „Камбанка Феята Пират“

Панагюрката Марина Димитрова озвучава главната героиня от филма „Камбанка Феята Пират“

185
0
СПОДЕЛИ

10269544_10152371051284519_2268817016556315003_n

Красивата панагюрка Марина Димитрова, дъщеря на актрисата Василка Сугарева, озвучава ролята на прекрасната главна героиня Зън-Зън от филма на Дисни „Камбанка Феята Пират“. Продукцията вече се прожектира по кината.

В „Камбанка и феята пират“ своенравната и умна фея пазителка на вълшебния прашец Зарина е запленена от невероятните възможности на драгоценния син елфски прашец. Когато нейните щури идеи я въвличат в неприятности, тя отлита от Долината на елфите и се съюзява с пиратите на Skull Rock, които я правят свой капитан. Камбанка и нейните приказни приятели ще се впуснат в приключението на живота си, за да открият Зарина и да кръстосат мечове с бандата пирати и техния водач Джеймс, който скоро ще стане известен като Капитан Хук.

С хумор, сърдечност и епични приключения за всеки от семейството, „Камбанка и феята пират“ пуска платна, за да отведе отново зрителите в необикновения, забавен свят на феите. Режисьор на филма е Пеги Холмс, продуцент е Дженифър Маги–Кук, а изпълнителен продуцент е Джон Ласитър.  

Снимка: Фейсбук