Начало Любопитно Панагюрки все по – разчупени, купуват розово бельо за половинките си

Панагюрки все по – разчупени, купуват розово бельо за половинките си

СПОДЕЛИ

Хит сред подаръците за Свети Валентин е и тоалетна хартия на сърца

20160212_133627

Като „време за разчупени подаръци“ определиха наближаващия Ден на влюбените търговци от Панагюрище.

Дни преди Свети Валентин магазините предлагат какви ли не странни, нестандартни и оригинални хрумвания за незабравим подарък, а клиентелата расте постоянно. По – ентусиазирани са младите хора, които искат да изненадат половинката си с оригиналност и избягват традиционните неща.

„Тази година се търсят предимно нестандартни, закачливи неща. Такива, които не се срещат често“, коментираха за ПИА от сувенирните магазини в града.

Оказа се, че дамите са по – активни в пазаруването и в подготовката за празника, а търсените от тях подаръци – все по – разчупени.

20160212_133600

Освен плюшените играчки, чаши и статуетки с хвалебствия и признания към любимия, някои се решавали на далеч по – смели подаръци. Хит за Свети Валентин се оказа дори … тоалетна хартия, специално за влюбени. По нея са изрисувани сърца, гушнати слончета и любовни послания. Само за няколко дни хартията вече е разпродадена.

20160212_134420

В магазините за бельо също преобладават клиентките. Панагюрки трескаво купували розови боксерки за своите половинки. Мъжете пък залагали на класиката и избирали еротично, но стилно бельо за своите дами.

20160212_134503

Най – класическият жест и символ на любов си остава, разбира се, червената роза. Все още обаче няма засилено търсене. „Засега само разглеждат и се информират за цените, но най – често се спират на букет с червени рози и хубаво българско вино“, разказаха търговците на цветя.

20160212_135007

Дали с цвете, бонбони или просто целувка, изразете своите чувства. Понякога малките жестове имат най – голям ефект!