Начало Общество Панагюрски „дебютант“ с опит и заявка за старта над Сливен

Панагюрски „дебютант“ с опит и заявка за старта над Сливен

26-ГОДИШНИЯТ панагюрски пилот Кръстьо Гърнев този уикенд ще направи свое първо официално участие в националното първенство на планинските изкачвания в Сливен

1436
0
СПОДЕЛИ

26-ГОДИШНИЯТ панагюрски пилот Кръстьо Гърнев този уикенд ще направи свое първо официално участие в националното първенство на планинските изкачвания в Сливен, стартирайки в клас НС2 на сливенското Българка. 

Но панагюрецът изобщо не влиза в категорията на истинските дебютанти.

Най-малкото, защото има участие в планинското Панагюрище през 2015 г., както и шест старта в откритите състезания на писта Дракон, а в засега празната му витрина с трофеи от националните шампионати има две награди от Калояново.

Отделно Къцко Г. е на терен като механик на пловдивския шампион в пистовите състезания в Туринг-а от 2016 г. и победител от Хасково Симеон Симеонов, а в планинските има записано участие – макар и като форлойфер в домашното състезание през 2015 г.

„Сивик-ът рядък модел седан, 4х4, 1600 куб. см, с принудителна пълнене, един от трите оригинални заводски автомобили на Хонда от този модел у нас – представя своята „пушка“ Кръстьо Гърнев. – Подготвен е тук, в Панагюрище, от LV Ауто, фирмата на препаратора Лъчезар Воденичаров и с помощта на Любен Каменов, в чийто тим ще карам сега на Българка.“

Източник: http://bgnrc.info