Начало Здраве Той е „Живо доказателство“ за живот с множествена склероза извън системата

Той е „Живо доказателство“ за живот с множествена склероза извън системата

СПОДЕЛИ
Гледайте документалния филм на Мат Ембри за едно от най-тежките и нелечими автоимунни заболявания

Канадският продуцент и режисьор Мат Ембри бе в България по покана на неправителствената организация Фондация Фондация „МС – Мога сам“ за да представи за първи път в Европа документалния си филм „Живо доказателство“, посветен на борбата му с множествената склероза (МС) и надеждата за живот с извън системата.

Когато един млад мъж е диагностициран с едно от най-тежките и нелечими автоимунни заболявания, не му остава нищо друго, освен да търси начин за своето спасение. Така започва историята на канадския филмов продуцент и режисьор Мат Ембри, диагностициран едва 19-годишен с множествена склероза през 1995 г.

МАТ ЕМБРИ

Днес Мат Ембри е един от хората, благодарение на които хиляди пациенти с МС по целия свят, намират надежда за пълноценен и щастлив живот. Вече повече от 20 години, той живее без симптомите на своето заболяване, без да приема никакви медикаменти. Неговата формула за здраве е комбинация от стриктен режим на хранене, сън и физически упражнения.

За Международния ден на множествената склероза Мат Ембри пристигна в България за да разкаже лично своята история и представи документалния филм „Живо доказателство“ („Living proof“), посветен на борбата му с това заболяване.

Филмът проследява пътя на Мат и неговия баща, от Англия до Айова, в търсене на отговори от най-добрите специалисти относно възможностите за лечение на МС. Вместо това откриват противоречия и дори твърдения за конфликт на интереси между големите фармацевтични компании, благотворителните организации и лекуващите невролози.

„Живо доказателство“ ни среща и с други пациенти, диагностицирани с МС, които споделят своите начини да се справят със заболяването, когато лекари, фармацевтични компании и благотворителни организации ограничават достъпа до алтернативи за лечение на МС в името на алчността и печалбата.

За всички, които не са имали възможност да присъстват лично на представянето му, филмът LIVING PROOF / ЖИВО ДОКАЗАТЕЛСТВО с български субтитри ще е свободен за безплатно гледане до 4 юли!
Отделете час и половина и вижте тази истински откровена история, която наистина ще ви вдъхнови и мотивира.

Специално за българската публика, със специално разрешение на автора, филмът с български субтитри е достъпен.

За да получите активен линк и парола за достъп, изпратете писмо на адрес: livingproof@mogasam.org 

Гледайте трейлър с български субтитри на филма в следващото видео: