Начало Политика Панагюрските социалисти декларираха подкрепата си за Станишев и разкритикуваха Първанов

Панагюрските социалисти декларираха подкрепата си за Станишев и разкритикуваха Първанов

СПОДЕЛИ

По време на проведена преди ден конференция на общинската структура на БСП местните социалисти категорично са осъдили действията на Георги Първанов и новите му съпартийци от АБВ и са декларирали подкрепата си за Станишев и БСП, съобщава pa-media.net В  обръщение към Първанов панагюрските социалисти припомнят на Първанов позицията му от 2001 г. , когато местната организация на БСП издигна Петър Башикаров като независим кандидат.
"Др.Първанов,какво се промени и защо лично Вие  тогава определихте нашето поведение като „сепаратистко”, а днес, приемате за нормално реденето на две партийни листи и привиждате в тези си действия разширение, а не разцепление на БСП ?", се посочва в текста. Декларацията   завършва с обръщение към двамата :
" Другари,
уверяваме Ви,че битката,която започнахте помежду си и която излезе извън рамките на добрия тон,не вещае нищо добро.Силно се надяваме  ,че авторитети като вас ще потърсят общ език и ще намерят верния отговор за излизане от нежеланата за Партията и всички нас ситуация.Не ни поставяйте  отново пред  избор за кауза и личности ,които стоят зад нея."