Начало Култура Панагюрските театрали представиха комедията „Колко е важно да бъдеш сериозен“ в Хисаря

Панагюрските театрали представиха комедията „Колко е важно да бъдеш сериозен“ в Хисаря

СПОДЕЛИ
Младежка театрална студия към НЧ „Виделина – 1865“, гр. Панагюрище представи комедията „Колко е важно да бъдеш сериозен“ по Оскар Уайлд на сцената на НЧ „Иван Вазов – 1904“ в град Хисаря, в рамките на „Театрални празници 2024 Хисаря“.
Театралният колектив „Театър без диплома“ в град Хисаря е инициатор на ежегодно провежданите национални театрални празници. Те не са с конкурсен характер, а имат за цел да популяризират резултата от любовта към сценичното изкуство и таланта на самодейните театрални колективи от цялата страна.
„За нас е огромна чест и истинска привилегия, че бяхме поканени да участваме в тазгодишните театрални празници в Хисаря и да доставим истинска наслада за сетивата на изпълнилата театралния салон публика, пред която играхме с душа и сърце най-известната пиеса на един от най-популярните драматурзи писатели и поети в Лондон в началото на 90-те години на 19 век, по време на късновикторианска Англия, ирландеца Оскар Фингъл О’Флаърти Уилс Уайлд, по-известен като Оскар Уайлд.“ – споделят от Младежка театрална студия към НЧ „Виделина – 1865“