Начало Избори Желязко Гагов събира широка подкрепа за кметската си кандидатура в село Баня

Желязко Гагов събира широка подкрепа за кметската си кандидатура в село Баня

СПОДЕЛИ

На среща в село Баня, независимият кандидат за кмет на община Панагюрище, Желязко Гагов, получи подкрепа на представители от широк политически спектър, включително кмет на населеното място, депутат, общински съветник и председател на общинския съвет. Присъстващите подчертаха значимите лични и професионални качества на Гагов, които го правят достоен човек и кандидат за кмет в предстоящите местни избори на 23 юни.

Кметът на село Баня, Димитър Арбалиев, изрази задоволство от съвместната си работа с Гагов, като отбеляза, че очаква още по-големи успехи за село Баня в бъдеще, благодарение на увереността си в неговите възможности.

Желязко Гагов представи няколко инфраструктурни проекта за селото, които ще бъдат реализирани чрез финансиране от държавния бюджет. В новия бюджет, предложен от Гагов и гласуван от общинските съветници, за капиталови разходи за селата са предвидени три пъти повече средства в сравнение с предишната година.

Село Баня разполага с потенциал да се развива като туристическа дестинация и да се превърне в предпочитано място не само за почивка, но и трайно заселване. С тези инициативи, Гагов се стреми да превърне селото в привлекателно място за живот и туризъм.

Амбициозните планове на Желязко Гагов ясно показват неговата ангажираност към развитието на общината, за да бъде тя общия дом, с който да се гордеем.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!