Начало Култура ПАНАГЮРСКИЯТ СЛАВЕЙ ХРИСТИЯН БАЛЕВ ЩЕ ПЕЕ НА ЕДНА СЦЕНА С ПОП ЗВЕЗДАТА...

ПАНАГЮРСКИЯТ СЛАВЕЙ ХРИСТИЯН БАЛЕВ ЩЕ ПЕЕ НА ЕДНА СЦЕНА С ПОП ЗВЕЗДАТА ЛЮБО КИРОВ И ТАЛАНТИТЕ ОТ МУЗИКАЛНА ШКОЛА „АРТ ВОЙС ЦЕНТЪР“ ПЛОВДИВ

СПОДЕЛИ

Панагюрският музикален талант Християн Балев ще вземе участие в големия концерт по случай 10-годишния юбилей на Музикална школа „Арт Войс Център“ Пловдив.

Събитието ще се състои на 2-ри септември от 20:00 часа в Античния театър на града под тепетата. Концертът е под наслов „10 ГОДИНИ ЗАЕДНО“ и ще събере на една сцена деца, звезди и музиканти. Публиката ще има възможност да се наслади на кавър версии на любими български и чуждестранни песни, част от които ще бъдат изпълнявани под съпровода на Големите музиканти от „БИГ БЕНД ПЛОВДИВ“.

Кулминация на вечерта ще бъде участието на звездата на Българската поп музика, ЛЮБО КИРОВ, който съвместно с децата ще изпълни най-големите си хитове.

Щастлив съм, че ще имам възможност да бъда част от това МЕГА СЪБИТИЕ“, сподели пред нашата медия Християн Балев. Той Използва случая да благодари за поканата на Директора на Музикална школа „Арт Войс Център“, г-жа Руми Иванова, която стои зад успехите на много изгряващи на музикалната сцена звезди.
Неотлъчно до нашия талант стои и неговият музикален педагог, г-жа Нона Немигенчева, с която заедно вървят по пътя към успеха.

Важно: Покани за концерта може да заявите на имейл artvcentre@gmail.comили на тел.:0876 428396