Начало Препоръчани Първият официален мач на тенис турнира противопостави състезатели от Панагюрище и Пловдив

Първият официален мач на тенис турнира противопостави състезатели от Панагюрище и Пловдив

СПОДЕЛИ

Днес официално бе даден старта на турнира по тенис за аматьори и любители “Court Inn Tennis Challenge 2018 ”.

По програма първият мач противопостави Георги Марински (Панагюрище) и Петър Горчев (Пазарджик), но той така и не се състоя, поради неявяване на Горчев.

Така, първият официален мач бе между Николай Воденичаров (Панагюрище) и Костадин Хаджийски (Пловдив). С резултат 0:4, 1:4 двубоят спечели Николай Воденичаров, който в следващия кръг ще срещне победителя от срещата между Николай Петров (Панагюрище) и Стойчо Кроснаров (Панагюрище).

Днес предстои да се изиграят поне шест двубоя, като първият мач започва от 8:40 ч. , а последният е планиран да свърши около 17:20 ч.

Мачове има и в неделя, а разпределението на крайното класиране ще се реши в обещаващо оспорвани двубои следващата седмица.

Всички резултати и обновената основна схема с изиграните мачове са обявени в официалната страница на турнира http://courtinn.bg/tennis

КЛА „Оборище“, Джесика Инвест ООД, Община Панагюрище, Оптикоелектрон Груп АД, Николов Медия ЕООД, Асарел Медет АД, Клип Щанц ООД, Завод за Оптика АД, Бунай АД и Огнена Хризантема ООД са дружествата и институциите участващи в организирането и провеждането на турнира.

На снимката от ляво на дясно: Николай Воденичаров, Кристин Кроснаров (съдия) и Костадин Хаджийски.