Начало Общество Педагози от ОУ „Проф.Марин Дринов“ взеха участие във Втора национална конференция „Open...

Педагози от ОУ „Проф.Марин Дринов“ взеха участие във Втора национална конференция „Open to Learn“

СПОДЕЛИ

uchiteliНа 25 април педагозите от ОУ „Проф.Марин Дринов“ Екатерина Футекова, Тамара Чолакова, Величка Маслева и Иванка Кавъркова взеха участие във Втора национална конференция „Open to Learn“ на общността „Пиърсън Лонгман училища в България“, състояла се в хотел „Балкан“ град София. Конференцията се провежда за втора година, като естествено продължение на съвместните усилия на издателството и училищата за подпомагане на качествено обучение по английски език и на образователния процес като цяло.
Симона Пърлева официално получи своята награда за класирането си на второ място във Второто национално състезание по английски език, организирано през настоящата учебна година по формата на международно признатите сертификати Pearson Test of English (PTE) между учениците от училищата, членове на Общността.
Г-жа Тамара Чолакова – старши учител по английски език в прогимназиален етап, бе удостоена с приза „Учител на годината 2015“ на Общността.
Учителите участваха в методически семинари, а г-жа Футекова – в работна среща с директорите на училищата, членове на Общността „Пиърсън Лонгман училища в България“.