Начало Избори 2014 Пепа Филина: Благодаря на всички, които ме подкрепяха през цялото време!

Пепа Филина: Благодаря на всички, които ме подкрепяха през цялото време!

СПОДЕЛИ

Пепа Филина благодари за подкрепатаПрез изминалия месец срещнах много хора. Разбрах за пореден път, че да си искрен и естествен е печелившо поведение. Докато споделях събития, които са променили хода на моя живот и са формирали характера ми, видях насълзени очи. Искам да съм представител на тези хора, които са съпричастни с мъката на другия, които вярват, че децата им все още имат шанса за по-радостен живот. Срещите ми с тях са израз на споделено доверие. В кампанията имах и своите мигове на щастие, когато непознати идваха да се запознаем и разговаряме, подаряваха ми книги, вливаха ми силна енергия. Най-искреният ми поздрав е за тях. Имах и своите лични разочарования от хора, които се опитаха да злоупотребят с доверието ми.

В тази кампания се чувствах неудобно, че занимавам хората с моята персона, защото към политиците с годините се е насложило недоверие, а в не малко случаи и омраза. Аз съм една от отвратените, но не и от обезверените. Проведох честна кампания. Не съм излъгала никого, не съм обещавала невъзможното. Опитвах се да накарам хората поне малко да преодолеят страховете си, да ги окуража, да им покажа, че малките победи и поправените грешки водят до себеуважение.

Искам да напомня на всички, избрани да управляват, че сядането в министерско или депутатско кресло не ги прави величия. Представителите, ако искат да са народни, не бива да са с хората само по време на кампании и да се пазят от „любовта” на народа си със заграждения, защото заграждат и душите ни, и вярата ни.

Благодаря на всички, които ме подкрепяха през цялото време! Благодаря на всички, които ми се обадиха, за да ми вдъхнат кураж! Благодаря на тези от опонентите, които се придържаха към цивилизования модел на предизборна кампания! Благодаря на журналистите за професионализма! Благодаря на близките ми, защото усещах любовта им по-осезаемо от всякога. Извинявам им се, че бяха на заден план през този месец, но след това предизвикателство моето семейство е по-силно.

Обръщам се към всички приятели и съмишленици: да запазим енергията си и реформаторския си дух! Те са еднакво важни и по време на избори, и в ежедневието ни.