Начало Интервюта Певицата Донна Бангьозова в интервю за Брато.бг

Певицата Донна Бангьозова в интервю за Брато.бг

СПОДЕЛИ

– Защо започна да градиш кариера в музиката? Защо не стана модел или миска, за да си седиш по цял ден по кафетата и басейните и да не мислиш за нищо важно?
– Това е моята мечта от малка. Винаги съм искала да се занимавам с музика и никога не е съществувала друга опция. Работя активно и пътувам непрестанно. Признавам, че не е лесно, но не мога да си представя живота ми в бездействие и в нон-стоп обикаляне по кафета. Не е моят филм това.

– Защо не избра чалгата? Там се слагат едни цици, развява се един задник и потоците от пари потичат. Вярно, че ще трябва да се пее по кръчми при пияни потни чичовци, ама кво толкова…
– Нямам нищо против този стил. Всеки има предпочитания. Факт е, че тази музика е МНОГО развита у нас! Аз никога не съм проявявала интерес да изпълнявам поп-фолк и смятам, че всяка жаба трябва да си знае гьола. А и нямам силикон и екстеншъни , мога ли да се впиша така ?

– Принцеса си, няма спор, но евала, че няма да им се дадеш. Кажи ни честно, за какво не би пяла?
– За края на човечеството! (Смее се сладко)

– С каква музика бихме могли да свалим жена?
– Много зависи каква е жената и какво й харесва. Трябва да я прецениш добре и след това да атакуваш с някое ТОП парче. Мисля, че която и да е песен на The Weeknd е добър вариант!

– А можеш ли да ни издадеш на коя песен се прави най-хубав секс. Последният път, когато това ни се случи, го правихме на фона на грамофон, защото по онова време това беше най-модерната техника…
(Смее се) Хм… Beyoncé & Jay Z – Drunk in love!

– А ти пееш ли на приятеля ти, когато го ядосаш, за да го успокоиш?
– Нямам приятел, на когото да пея, но когато съм ядосана си пея, да.

– От какво се впечатляват мъжете и жените в днешно време? 
– Пак казвам, зависи много от човека. Има жени, които се впечатляват от скъпата кола, мускулите и прическата тип “герест петел”, има и други, които се впечатляват от интелекта, стила, усмивката. Различно е. Мъжете от своя страна се впечатляват от натурални момичета. Не визирам само външния вид, но и поведението. Поне това са моите наблюдения, може и да бъркам.

– А теб какво те впечатлява в мъжете?
– Впечатлява ме чувството за хумор, усмивката, стила, музиката, която слуша. Важно е да не е надут и да умее да се забавлява.

– Да очакваме ли нови парчета от теб скоро? Ще те питаме нещо изключително оригинално – какви са бъдещите ти творчески планове? Този въпрос не го очакваше, нали?
– Да! Подготвям един музикален проект, който съвсем скоро ще излезе на бял свят и много се вълнувам. За музиката съм се доверила на Brevis Music. Видеото е на Павел Симеонов. Паралелно действам и по друга песен, която е в колаборация с един артист, който е много интересен. Ще е голяма изненада, обещавам! Така че предстоят ми приятни неща. Филмът “Пеещите обувки”, който разказва за живота и творческия път на легендарната Леа Иванова, продължава да се излъчва в различни кина из цялата страна. Всеки, които има желание, може да го гледа. В него пресъздавам образа на младата Леа (Лия), за което съм искрено щастлива.

– Коя според теб е най-досадната песен на лято 2017?
– Е, как, коя?! Д-Е-С-П-А-С-И-Т-О-О-O!

– Коя e последната яка песен, която слуша?
– Dj Khaled, Rihanna, Bryson Tiller – Wild thoughts.

– Дай да видим последната снимка, която направи с телефона си.

– Кое приложение в телефона си използваш най-често? Дневникът за месечния цикъл е любим на нашата Цецка.
– Инстаграм, брато! Даже ви следя и вас там! Супер сте!

– Коя е най-тъпата свалка, която са ти прилагали? 
– Най-тъпата свалка евър беше на едно мое участие, където един господин реши да ме впечатли с вокални умения. Реши, че ще пее “Con Te Partiro” на Андреа Бочели. Той не пееше, той крещеше с пълно гърло и беше потресаващо, наистина!

– С теб се засякохме в Нова телевизия, където и ти, и ние имахме участие при Милен Цветков. Тогава ти подарихме “Наръчникът на едно брато”. Успя ли да надникнеш какво пише вътре и какво е мнението ти за нашата скандална творба?
– “Наръчникът на едно брато” е ЧУК! Много яка книга! Наистина е скандална! Препоръчвам горещо!

– С коя твоя песен ще ни поздравиш?
– В тези летни жеги мисля, че че най-подходяща е песента ми с Alex P  “Огън”.

– Пожелай нещо на нашите читатели за лятото, те са пичове и ще се изкефят…
– Желая на всички здраве, усмивки, любов и едно незабравимо лято! (Праща въздушна целувка)

brato.bg