Начало Спорт Подрастващите футболисти на ФК„Оборище“ губят желание за игра поради лошите условия

Подрастващите футболисти на ФК„Оборище“ губят желание за игра поради лошите условия

83
11
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

oborishte-starsha

Юношите старша възраст „Оборище I“ и  “Чепинец” – Велинград завършиха 1:1, в едно от дербитата на 13-ия кръг на областното футболно първенство за подрастващи на Пазарджик. Мачът бе важен за панагюрските футболисти, но за съжаление те така и не успяха да покажат най-доброто, на което са способни, поради лошите условия на терена.

Младите футболни надежди не бяха допуснати да проведат срещата на официалния стадион, а бяха принудени да играят на тренировъчното игрище, което не е в добро състояние – на места липсваше тревна покривка, а покритието не беше добре валирано.

Голмайстор за "Оборище" в днешната среща бе Георги Лисков
Голмайстор за „Оборище“ в днешната среща бе Георги Лисков

Според думите на треньора на юношеския тим играчите губят желание да играят домакински мачове, а няколко от тях дори са с полухронични контузии, поради условията на игрището.

Голяма част от зрителите наблюдаващи срещата също негодуваха, че за подрастващите тимове не се осигурява добър терен за игра.

Свързахме се с управата на клуба за мнение. От там заявиха, че официалният стадион „Орчо Войвода“ се използва само от мъжкия тим, с цел да се запази терена, тъй като при тези валежи, ако се натовари с по няколко мача на седмица сме щели да останем без него.

Снимки от днешния мач можете да видите в нашата фейсбук страница.

11 КОМЕНТАРА

  1. Анчо извинявая,ти си пич,но защо винаги паркираш до контейнера твоя готин Москвич,не се притеснявай видял те е само Магардич и те хареса Ани Салич.И знам ,че имаш добар проект, ае за финал ще ти дам малко RESPECT




    0



    0
    • За Анчо ли ще говорим сега, Саха давай, ти си нагласи го сега, искам ти да му разкажеш играта, защото Анчо е тъп и има лош дъх. !




      0



      0
  2. С тази база не сме и за В група. Направиха ни компромис, но това няма да продължава вечно. Господин Анчев да се замисли, че догодина може и да не получи лиценз. Да неговорим, че какъвто е треньра на юношите такъв и терена




    0



    0
    • Треньора е, ела заповядай на стодиона кото си добър, и като влезнеш на терена ако ти треперат крачетата,ще носиш сака щото само за това ставаш.




      0



      0
  3. Оборище-Левски/София/ 3:0
    Оборище-Левски/София/ 2:1
    Оборище-Цска,Пирин,Локо сф,Академик,Септември и ред други…
    На кой стадион са играни тия мачове бе господа „футболни хора“, или забравихте.Напълнихте отбора с наемници а един от най-големите таланти в Панагюрище за последните 10-15 години оня ден чоплеше семки на трибуните,дори не бе в групата….Танчо се сеща кой е за другите едва ли, те просто не са го забелязали щот шейх,швед и мед са гоуема работа…




    0



    0
  4. парво вище класирането ключов мач второ отборат няма загубена точка като домокин от 2013 трето кадее е уважението от раковтството преди този мач четвьрто може ли топката да се гони в частно жилище в реката или до езерото пето как подрастващ играч да се нагласи да играе като и той незнае на кое игрище ще играе седмо как искате дете или юноша да обича клуба, шесто най-добрия футболист в мажкия тим е панагюрец но ще го разберете както локо сф изгониха кежман осмо тая б група се равнява на испанската (ж)окражна по малко треперене трябва да има




    0



    0
  5. Отношението на ръководството на ФК „Оборище“ към подрастващите футболисти е меко казано неотговорно. После се казва,че юношите не са добре подготвени. На тази нива футбол не може да се играе. Първо нямаше начертан централен кръг. Второ нямаше ъглови флагчета. След десетминутно издирване,флагчета все пак се намериха. Днес се срамувах,че съм от Панагюрище.А за коментара на господин Анчев нямам коментар………..




    0



    0