Начало Без категория Последните подаръци от инициативата „Подарената книга е чудо“ стигнаха до своите хора

Последните подаръци от инициативата „Подарената книга е чудо“ стигнаха до своите хора

СПОДЕЛИ

Последните подаръци от инициативата „Подарената книга е чудо“ на Арт-клуб „Асарел“ и Историческия музей стигнаха до своите хора

Млада двойка намери „Елегии и тържества“ на елхата в музея. Така великолепната книга на Калин Донков замина за Холандия, откъдето е младият мъж.


На коледната елха намериха своя подарък и двамата близнаци Иван и Ясен. Книгата на неповторимата Маргарита Петкова „Тъй рече Виктор“ вече ще бъде достойна част от библиотеката им в гр.Ботевград, както ще радва и родителите им.


След среща, изпълнена с искрена радост
в залата-трезор на съкровището, книгата „Приближаване до взрива“ на Атанас Капралов замина за гр.Бургас – с дамата, която вече е неин усмихнат притежател.


И за финал – сем.Цанкови от гр.София, дошли в гр.Панагюрище специално да се поклонят пред светлата памет на всички, отдали живота си за свободата на България, с трепет взеха със себе си освен впечатленията си от града ни и оставената от нас до знамето на Райна Княгиня в родната ѝ къща-музей книга „Вода и кръв“ – на нейния правнук Асен Дипчев. Вълнението им беше повече от голямо!


Oт Арт-клуб „Асарел“ и партньорите ни от Историческия музей обещаваме – още хубави такива предстоят!