Начало Общество Потребителите на българската интернет търсачка Napred.BG ще четат новините от Панагюрище

Потребителите на българската интернет търсачка Napred.BG ще четат новините от Панагюрище

СПОДЕЛИ

Потребителите на българската интернет търсачка Napred.BG ще четат новините от Панагюрище и региона чрез сайта на Панагюрска информационна агенция. Така, всеки път когато някой потърси в Napred.BG новини от Панагюрище и региона  ще бъде директно прехвърлян към pia-news.com.

Това е така, тъй като българската търсачка е създадена за да “отгатва” какво точно се търси в нея и директно прехвърля след своите потребители към най-точния сайт за тяхното търсене. По този начин, търсачката спестява време на своите потребители, а което е по-важно спестява им преглеждането на реклами и манипулирани резултати.

Според статистиката на Napred.BG повече от половината от предложените от Google резултати са манипулирани от оптимизатори. Така на потребителите се предлагат сайтове, които не носят полза със съдържанието си, но излизат напред благодарение на други фактори. Това в Napred.BG не може да се случи, благодарение на редакторски екип, който ръчно проверява и преглежда резултатите.  По този начин Панагюрска информационна агенция е избрана като най-точен и пълен с информация сайт, предлагащ новини от Панагюрище.

В момента, базата данни на Napred.BG разполага с повече от 70 000 от най-търсените думи и фрази в българското интернет пространство. За всяка от тях търсачката предлага точни резултати или прехвърля директно към най-подходящия сайт.  Плановете са базата от данни да надхвърли 100 000 думи в следващите няколко месеца.

Когато търсенето не е в базата данни на Napred.BG, търсачката предлага най-актуалния списък от резултати на други търсещи машини.

Освен директното прехвърляне, Napred.BG предлага на своите потребители и възможност да търсят в резултатите на други големи сайтове. Така, без никакво затруднение през Napred.BG може да се търсят видео материали в YouTube и Vbox или информация в Wikipedia. Чрез търсачката може да се търси още в Twitter, Zamunda и други големи сайтове.

Napred.BG е чисто български продукт, създаден от българи и предназначен единствено и само за българското интернет пространство.