Начало Избори ПОВЕЧЕ ИНВЕСТИЦИИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ОБЩИНАТА ПРЕДВИЖДА ПРОГРАМАТА НА БЕЛИШКИ

ПОВЕЧЕ ИНВЕСТИЦИИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ОБЩИНАТА ПРЕДВИЖДА ПРОГРАМАТА НА БЕЛИШКИ

СПОДЕЛИ

Осигуряването на повече инвестиции за развитието на общината е сред приоритетите в управленската програма на Никола Белишки. Кандидатът за кмет под номер 49 в бюлетината сподели как може да се случи това във видеопрезентация, достъпна в социалните му мрежи.

Програмата на Белишки залага на добро взаимодействие със законодателната и изпълнителната власт за развитието на общинската инфраструктура. “Жителите на града и малките населени места заслужават да се направи много повече. Затова се надявам, че след парламентарните избори Стефан Мирев отново ще защитава интересите ни в парламента. Заедно ще осигурим връзката между централната и местната власт, която в последните месеци бе изгубена”, коментира кандидатът за кмет на ГЕРБ.

През този управленски мандат Никола Белишки предвижда изготвянето на балансирана капиталова програма, в която с наличните ресурси ще се работи по-ефективно за благоустройството на общината. В програмата му е предвидено увеличение на дейностите по поддръжка на общинската пътна мрежа. Ще се търсят и възможности за ускоряване на рехабилитацията на републикански път III – 801 Белица – Панагюрище и за реконструкция на пътищата Пазарджик – Панагюрище и Златица – Панагюрище. В програмата си Никола Белишки се ангажира и с изграждане на нова улица, свързваща ул.„Макгахан“ и ул.„Кръстьо Гешанов“.

Кандидатът на ГЕРБ отбелязва, че в приоритетите му е намерен балансът между интересите на града и малките населени места в общината. “При срещите си с хората чувам проблемите на жителите в общината. Съзнавам, че усилията ни не може да са насочени само към града. Затова в програмата ми няма разделителни линии между Панагюрище и малките населени места. Всички са важни!”, заявява Никола Белишки.

Управленска програма на кандидатът под номер 49 в бюлетината се радва на впечатляващ интерес от страна на жителите в общината. Документът е достъпен на linktr.ee/nikolabelishki . На същия адрес продължава да е отворена и специалната форма, в която всеки е свободен да допълни програмата със своите добри идеи за развитието на общината. Екипът на Белишки вече систематизира предложенията, за да допълни плана си за управление.

 

На изборите на 23 юни Никола Белишки е под номер 49 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление