Начало Общество Позиция на Ротари клуб – Панагюрище

Позиция на Ротари клуб – Панагюрище

СПОДЕЛИ

П О З И Ц И Я

на Ротари клуб – Панагюрище

по повод публичната изява,  проведена на 15. 03. 2013 г.

 

    Сдружение с нестопанска цел „Ротари Клуб – Панагюрище” е част от Ротари Интернешънъл – една от най-големите и престижни международни хуманитарни организации, асоцииран член на ООН. Ротарианците от гр. Панагюрище вече повече от 10 години, с дейността си защитават своята репутация като един от най-успешните клубове, работещи активно за постигане на високохуманните цели на световната организация и допринасяща за просперитета на местната общност чрез своите проекти, за което всеки един от членовете на клуба има своето важно място. Ротари не е политическа организация. Ротари е глобална мрежа от бизнес, професионални и обществени лидери.

Има поводи, когато Ротари  обществото не може да остане бездушно пред нападките спрямо негови членове и към бизнеса, който ръководят.

В този аспект, Ротари клуб – Панагюрище изразява своето възмущение срещу наглите спекулации на „протестиращите“ към  ротарианеца – д-р инж. Лъчезар Цоцорков.

 „От природата за хората и от хората за природата” е едно практически реализирано от „Асарел-Медет“ АД послание, а неговият Изпълнителен директор е ротарианец, отдаващ духовност и енергия  за просперитета на Ротари движението, на Панагюрския край и България.

Ние, панагюрските ротарианци, издигаме своя глас в негова подкрепа и в защита на неговите дела в полза на обществото, в което живеем!

 

Ротари клуб – Панагюрище