Начало Политика МГЕРБ организира кампания в помощ на социално слаби абитуриенти

МГЕРБ организира кампания в помощ на социално слаби абитуриенти

СПОДЕЛИ

Младежката организация на ПП ГЕРБ гр. Панагюрище инициира идеята да помогне на социално слаби, но същевременно много добри ученици, които през месец май ще завършат средното си образование. Целта на идеята е набиране на средства за закупуване на тоалети и заплащане на куверта на абитуриентите. След извършено проучване от наша страна, съгласувано с класните ръководители взехме решение да подпомогнем петима от нуждаещите се. Средствата ще бъдат събирани под формата на дарения. Финалната част на дарителската кампания ще бъде благотворителен футболен турнир, който ще се проведе на 27.04.2013 год. на стадион "Орчо Войвова" гр.Панагюрище. Отборите ще бъдат съставени от 5 играчи + 1 вратар.Най – учтиво Ви канимда участвате в турнира и дарите възможна за Вас сума."Щедростта се състои не толкова в това да даваш много, колкото в това да даваш навреме"
Записването за участие в турнира става на телефон 0883336531

4 КОМЕНТАРА

  1. За инициативата-браво,но за случайното съвпадение на момента по-добре да не говорим,
    защото ни е ясна тактиката на нашите политически демагози.По-често трябва да има избори за да може политическата сган да се сеща за своят работодател-народа.




    0



    0
  2. Господин Димитров дайте да не намираме кусори на една хубава инициатива. Аз също зададох този въпрос на човек от ръководството на МГЕРБ, защо датата на турнира е по време на предизборната кампания, като отговорът беше че организирането на подобно мероприятие изисква доста технологично време / разговори с децата,с класните им ръководители, раздаване на покани за участие и т-н./като датата на турнира е била определена още преди насрочване на парламентарните избори.




    0



    0
  3. Поздравления за младежите от МГЕРБ. С проектите, които реализират за пореден път доказват, че не са безразлични към бъдещето на младите хора в Община Панагюрище. Нека продължават в същия дух.




    0



    0