Начало Общество Позиция на Сдружението на предприемачите в община Панагюрище

Позиция на Сдружението на предприемачите в община Панагюрище

СПОДЕЛИ

   До всички български и европейски инстутиции

   До медиите

 

                                 ПОЗИЦИЯ

                На Сдружението на предприемачите в община Панагюрище

 

Уважаеми дами и господа,

 

На 15. 03. 2013 година площад „20 април” се превърна в сцена на група протестиращи гастрольори, поведени от лидери на новосъздадена политическа партия. Те изрекоха куп непроверени данни и клевети, застанали зад уж благородна кауза.

След като се запознахме с фактите и обсъдихме детайлно създалата се ситуация, ние, членовете на Сдружението на предприемачите в Панагюрище, остро осъждаме атаката, насочена срещу дългогодишния член на организацията ни „Асарел-Медет” АД и неговия изпълнителен директор д-р инж. Лъчезар Цоцорков – един от основателите и почетен председател на Сдружението.

Заявяваме, че възприемаме тази атака като атака срещу целия панагюрски бизнес, колкото и незначителна и смешна да изглежда тя. Всякакви опити да се спре устойчивото развитие на общината, да се внесе разкол и да се създаде изкуствено напрежение в обществото, да се лъже и рекетира, няма да намерят почва в столицата на Априлското въстание. Тук е добре дошъл само този, който идва с чисто сърце и отворена душа, за да почувства силата на историческата енергия.

Това е нашата категорична позиция в защита не само на панагюрския бизнес, но и на славата и святото име на Панагюрище, което не може да бъде опетнявано от шепа лъжеполитици.

Председател на УС:   /Н. Митев/          

Панагюрище,  22.03. 2013 г.                     
                                                                                  

1 КОМЕНТАР