Начало Развлечение Премиерните „Херкулес“ и „Люси“ и анимацията „Кумба“ тази седмица в „Модерен театър“

Премиерните „Херкулес“ и „Люси“ и анимацията „Кумба“ тази седмица в „Модерен театър“

СПОДЕЛИ

Екшънът „Херкулес“, анимацията „Кумба“ и кинопремиерата „Люси“ ще гледаме тази седмица в кино „Модерен театър“.

ХЕРКУЛЕС 3D – Премиера

В ролите: Рийс Ричи, Джон Хърт, Каси Стил, Дуейн Джонсън – Скалата, Ребека Фъргюсън и др.

Жанр: Екшън, Приключенски

Дата: 02.08.2014 г.

Час: 19:30 ч.

Цена на билет: 5,00/6,00 лв.

         Херкулес (в ролята Дуейн Джонсън – Скалата) е могъщия син на краля на боговете Зевс, но това му е донесло само страдания и нежелани проблеми през годините. След няколко лични трагедии, сред които се откроява загубата на част от семейството му, Херкулес обръща гръб на боговете и се отдава на кървави битки в които винаги доминира и побеждава противниците си. След години прекарани на бойните полета той попада на шестима души, които точно като него са отдали животите си на борбите и са свикнали с постоянното присъствие на смъртта.

Споделяйки една и съща съдба Херкулес и новите му братя по оръжие не се интересуват от това къде ще се бият и за кого ще се бият. Единственото нещо което ги интересува е колко пари ще получат за услугите си.

След серия от по-дребни задачи те са наети от самия крал на траките, който иска от тях да обучат по възможно най-добрия начин войниците му. Без да се замислят, Херкулес и останалите наемници приемат предизвикателството да превърнат тракийската войска в най-силната войска на света. Но по време на тежките тренировки и след няколко неочаквани разкрития Херкулес и партньорите му осъзнават колко дистанцирани са от реалността и истинските проблеми, които ги заобикалят. Задачата им да превърнат тракийците в кръвожадни и безмилостни бойци започва постепенно да ги променя и не след дълго те осъзнават, че пътя по който са поели ще им донесе само страдание и разочарования.
КУМБА 3D

Жанр: Анимация

Дата: 09.08.2014 г.

Час: 17:00 ч.

Цена на билет: 4,00/6,00 лв.

Зебрата Кумба е роден в изолирано от природата стадо. Той няма достатъчно черно-бели ивици по тялото си и това го превръща в аутсайдер. А след появата на слухове за прокълнати животни, които са отговорни за тежката суша в района ситуацията на Кумба се усложнява още повече. Дори и неговия баща, лидера на стадото, го обвинява за липсата на дъжд и за последвалата смърт на майка му.
Осъзнал, че без всичките си ивици няма да може да оцелее сред останалите Кумба напуска стадото и попада в полезрението на свирепия леопард Фанго, който контролира всички източници на вода в района и тероризири по-малките същества. Животът му обаче е спасен от антилопа-гну на име Мама Ви и щрауса Брадли.
Тяхната намеса се оказва само началото на невероятното приключение на Кумба, което ще промени завинаги неговия живот.

 

ЛЮСИ – Премиера

В ролите: Скарлет ЙохансонАналей Типтън, Фредерик Чау, Мин-Сик Чои,Морган Фрийман и др.

Жанр: ЕкшънФантастика

Дата: 09.08.2014 г.

Час: 19:30 ч.

Цена на билет: 5,00 лв.

77

В „Люси“ Йохансон се превъплъщава в образа на млада жена, която живее във футуристичния азиатски град Тайпей. След като става жертва на отвличане, Люси се събужда с няколко плика наркотици, зашити във вътрешността на стомаха й.
Случайното изтичане на единия пакет в тялото й отключва неподозирания капацитет на мозъка й и я оборудва със сила, бързина, познания и възможности отвъд тези, които хората познават. Надарена със свръхпотенциал, Люси се заема със задачата да отмъсти на хората, поставили я в тази ситуация. С помощта на професор Норман (Морган Фрийман), специализиран в изследванията в областта на човешкия мозък, тя започва преследване, което ще разкрие тайни отвъд границите на човешкото познание.
В разгара на мисията Люси откриви нови хоризонти на човешките възможности, които й позволяват да научи китайски за час, да контролира времето и пространството и да управлява тялото си по невиждан начин. Изтеклият в тялото й наркотик отключва достъпа до много повече от онези 10 процента мозъчен потенциал, които обикновените хора използват. Така тя има възможност да разкрие тайни „отвъд границите на нашата Вселена“. Тази й дарба обаче поставя на масата един много важен въпрос – готово ли е човечеството за това?