Начало Препоръчани Приключи първият уикенд от тенис турнира Court Inn Tennis Challenge 2018

Приключи първият уикенд от тенис турнира Court Inn Tennis Challenge 2018

СПОДЕЛИ

С изиграването на последния тенис мач в неделя между Петър Петров и Спас Нейков (1:4, 4:1, 11:9) приключи и първият уикенд от тенис турнира за аматьори и любители Court Inn Tennis Challenge 2018.

Изиграха се общо 12 мача от предвидени 14, като 360 лв. от наградния фонд бяха раздадени, както и тениски, чанти, тенис аксесоари и диплом за участие в турнира. Петър Горчев от Пазарджик не успя да вземе участие в отриващия мач, поради възникването на непредвидени обстоятелства, а Луко Караджов получи контузия два дни преди началото на турнира и не успя да се възстанови за неговият старт.

Така от петък до неделя мачовете, които се проведоха бяха:

В петък:

Янко Калбуров – Красимир Марков 4:1, 4:2

Петър Горчев – Георги Марински – не явил се П. Горчев

Луко Караджов – Николай Георгиев – контузия Караджов

Костадин Хаджийски – Николай Воденичаров – 0:4, 1:4, като за следващия кръг продължават Янко Калбуров, Георги Марински, Николай Георгиев и Николай Воденичаров.

 В събота:

Стойо Бакърджиев – Нато Пашов 1:4, 3:5

Николай Чамов – Георги Георгиев 4:2, 4:2

Йордан Зяпков – Кристин Цветанков 0:4, 1:4

Генади Хърков – Минчо Карамусалов 5:3, 1:4, 9:11

Иван Калпаков – Любен Трахнов 0:4, 1:4

Александър Белоконски – Иван Босев 4:0, 4:0, като напред продължават Нато Пашов, Николай Чамов, Кристин Цветанков, Минчо Карамусалов, Любен Трахнов и Александър Белоконски.

В неделя:

Мирослав Вакарелов – Георги Божков 4:1, 1:4, 13:11

Николай Петров – Стойчо Кроснаров 5:3, 4:1

Петър Михлюзов – Светослав Григоров 4:0, 4:0

Петър Петров – Спас Нейков – 1:4, 4:1, 11:9, като напред продължават Мирослав Вакарелов, Николай Петров, Петър Михлюзов и Петър Петров.

Следващият уикенд предстоят финалните кръгове от турнира и определянето на победителя за 2018 –та година. Програмата по дни и часове ще бъде изготвена през настоящата седмица от организаторите, като отново ще се съобразят с изискванията на участниците.

Припомняме, че ПИА-Нюз е основен медиен партньор на състезанието и ще продължаваме да отразяваме развитието на турнира, а фирмите Оптикоелектрон Груп АД, Николов Медия ЕООД, Асарел Медет АД, Клип Щанц ООД, Огнена Хризантема ООД, Бунай АД и Завод за Оптика АД са спонсори на турнира.

Тази година Court Inn Tennis challenge 2018  се организира със съдействието на КЛА „Оборище“, Община Панагюрище, Джесика Инвест ООД и Оптикоелектрон Груп АД.