Начало Общество Продължава организацията по „Бъди човек: ”Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“

Продължава организацията по „Бъди човек: ”Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“

СПОДЕЛИ

Инициативата “Бъди човек – Подари коледна вечеря на пенсионер в нужда”, в която за четвърта поредна година се включи и Панагюрище и чийто главен двигател тук е Дима Попова, отново ще подпомогне социално слаби и възрастни хора в нужда, а подготовката за това тече с пълна сила.

Инициатива ще се проведена 21.12.2017 г., като вече започна събиране на средства, хранителни продукти, изготвяне на списъци, пазаруване и посещение на адреси.

„Искам да благодаря от сърце на учениците от 11 клас на СОУ “Нешо Бончев“- гр. Панагюрище, които са събрали средства и днес закупиха и дариха хранителни продукти. 
Благодаря на Мария Златанова, която дари купоните си за храна на стойност 50 лв. С тях ще бъдат закупени плодове и хранителни продукти.
Благодаря на МОО Съюз България – Българска Айкидо Федерация гр. Панагюрище в лицето на Иван Богоев за дарените средства от 30 лв
Не на последно място благодаря на сем. Мачееви и фирма Бунай АД за дарените средства в размер на 400 лв. 
Благодаря и на един добър човек, който пожела да остане анонимен за дарените средства в размер на 100 лв. През следващите дни ще изготвя списък с необходимите продукти и ще бъдат поръчани и закупени на едро. Част от средствата ще отделя за закупуване на лекарства и необходими хигиенни консумативи при нужда.
Благодаря Ви!“,
сподели Дима Попова.

Всеки, който иска да стане част от тази благородна кауза, може да получи информация на телефон 0897019112 или на място в офиса на ул. „Георги Бенковски” 24 срещу сградата на бившата Стопанска банка.

СВЪРЗАНА СТАТИЯ:

„Бъди човек: “Подари Коледна вечеря на пенсионер в нужда“ събира хранителни продукти за нуждаещите се възрастни хора