Начало Препоръчани Продължава регистрацията за тенис турнира за аматьори

Продължава регистрацията за тенис турнира за аматьори

СПОДЕЛИ

Панагюрище. Продължава регистрацията за турнира по тенис на корт за аматьори и любители „Court Inn Tennis Challenge“ 2018, който ще се проведе на тенис корта до комплекс Court Inn. Крайният срок за записване за участие е 31-ви август и всеки може да се регистрира на страницата на турнира www.courtinn.bg/tennis

„До момента имаме регистрирали се около 10-на участника, като очакваме в последните 10 дни бройката от 48 човека да се попълни. Имаме интерес от други градове, което е хубаво и напълно съвпада с идеята ни турнира да не се ограничава само в общината“, коментират организаторите.

Турнира се организира от Клуб по лека атлетика „Оборище“ и Джесика Инвест ООД, със съдействието на Община Панагюрище и Оптикоелектрон Груп АД. Основни спонсори на събитието са Оптикоелектрон Груп АД, Николов Медия ЕООД, Завод за Оптика АД, Бунай АД, Клип Щанц ООД и Огнена Хризантема ООД.

Court Inn Tennis Challenge 2018 ще се проведе в два последователни уикенда и ще бъдат изиграни квалификационни мачове и мачове от основната схема. Наградния фонд е 3,000 лева и ще се разпредели пропорционално според класирането на всеки играч в основната схема. Наградата за победителя е 850 лв, а загубилият финала получава 400 лева. Организаторите са предвидили и предметни награди – спортна тениска на турнира, чанта на турнира и тенис аксесоари.

През 2018 г. за първи път участниците ще трябва да платят такса участие, която е в размер на 30 лева.

Pia-News.com е официален медиен партньор и ще отрази развитието на състезателните уикенди.