Начало Препоръчани Продължава записването за турнира по тенис Court Inn Tennis Challenge

Продължава записването за турнира по тенис Court Inn Tennis Challenge

СПОДЕЛИ
COURT INN TENNIS CHALLENGE 2019

До 4-ти септември продължава записването на участници за тенис турнира за аматьори Court Inn Tennis Challenge

До 4-ти септември (сряда) продължава записването на желаещите да се включат в  тенис турнира за аматьори Court Inn Tennis Challenge, съобщиха от организационния комитет на състезанието.
До момента са се записали 26 участника от Панагюрище, Стрелча, Пловдив, и София. Турнира ще се проведе на общинския тенис корт до комплекс court Inn през предстоящия уикенд – от 6- ти до 8-ми септември.

„Court Inn Tennis challenge е турнир по тенис на корт за аматьори и се провежда за седма поредна година. Започнахме като любители на тениса и постепенно го превърнахме в традиция за любителите на този спорт“ коментира директора на турнира г-н Кристин Кроснаров. „Вярваме, че и тази година състезанието ще бъде интересно, оспорвано и наситено с положителни емоции“ завършва той.
Записването на кандидати става по електронен път на този адрес.

През настоящата година наградния фонд на турнира е 2000 лв., като в разпределението му ще участват всички, преминали първи кръг на състезанието.
Организатори на турнира са Джесика Инвест ООД и КЛА „Оборище“, мероприятието  се провежда със съдействието на Оптикоелектрон Груп АД и Община Панагюрище.
Тази година турнира привлече и нов генерален спонсор в лицето на пазарджишката фирма Инфофест ЕООД и игралните й зали под марката „LARGO“.
Другите спонсори на турнира са местните фирми МОК „Асарел-Медет“ АД, „Завод за Оптика“ АД, „Клип Щанц“ ЕООД, „Бунай“ АД и „Огнена Хризантема“ ООД.

Събитието ще бъде отразено и от ПИА, като основен медиен партньор на турнира за трета поредна година.